Prima pagină » Shang-Chi 2 suferă amânări

Shang-Chi 2 suferă amânări

Protagonistul filmului Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings a împărtăşit de curând o actualizare pentru partea a doua.

Simu Liu a postat recent pe Threads, o nouă aplicaţie de socializare, într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri, iniţiată de actor, răspunzând doleanţei unui fan în ceea ce priveşte situaţia părţii a doua.

„Mi s-a transmis că ar urma după următorul film Răzbunătorii. Dar proiectul acesta suferă amânări din pricina unor circumstanţe dincolo de puterile mele.”

Deşi nu a precizat care sunt acele circumstanţe, Disney a modificat recent grila de lansare pentru mai multe proiecte MCU, o posibilitate fiind greva scenariştilor în continuă desfăşurare şi controversele din jurul lui Jonathan Majors, acesta din urmă fiind arestat pe data de 25 martie.

Simu Liu a adăugat că speră să aibă mai multe detalii de împărtăşit în curând.

În decembrie 2021, The Hollywood Reporter a dezvăluit că Destin Daniel Cretton se va întoarce la regia părţii a doua.

Deşi actorul a acceptat şi alte angajamente de la succesul filmului Marvel, incluzând noul film Barbie, acesta a ispitit fanii la începutul anului că Shang-Chi va putea fi văzut şi în alte proiecte Marvel foarte curând.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns