Prima pagină » Premiera Shōgun înregistrează vizionări record la nivel internațional

Premiera Shōgun înregistrează vizionări record la nivel internațional

Cea mai vizionată premieră de serial de divertisment general, cu scenariul bazat pe celebrul roman al lui James Clavell, a atins cifre impresionante la nivel internațional

Producția este pe primul loc în topul premierelor FX de pe Hulu

Premiera seriei cu 10 episoade, Shōgun de la Studiourile FX, a fost un succes încă din primele zile de la lansare. Primul episod din saga epică de război, plasată în Japonia feudală, ce spune o poveste despre pasiune și putere, a înregistrat 9 milioane de vizualizări* la nivel global pe Disney+ și pe Hulu în primele șase zile de streaming. Producția bazată pe bestseller-ul lui James Clavell a devenit, astfel, premiera nr. 1 în rândul serialelor de divertisment general la nivel mondial.

În Statele Unite, Shōgun este premiera FX nr. 1 pe Hulu, plasându-se astfel înaintea sezonului 2 al serialului Ursul (The Bear), la care contribuie audiența Disney+. La nivel internațional, Shōgun este nr. 1 în rândul tuturor lansărilor de seriale de divertisment general, înaintea primului sezon din The Kardashians.

Primele trei episoade din Shōgun sunt acum disponibile pentru vizionare, iar noi episoade vor debuta în fiecare zi de marți până pe 23 aprilie. Următorul episod, „The Eightfold Fence”, va fi disponibil din 12 martie, pe Hulu în SUA, Star+ în America Latină și Disney+ în toate celelalte teritorii și va fi difuzat la ora 5:00 AM pe FX in SUA.

Despre serial

Shōgun de la Studiourile FX este creat de Rachel Kondo și de Justin Marks, iar Marks fiind showrunner și producător executiv alături de Michaela Clavell, Edward L. McDonnell, Michael De Luca și Kondo. Alături de Cosmo Jarvis care îl interpretează pe John Blackthorne, serialul are o distribuție japoneză foarte apreciată, o premieră pentru o producție americană, care îî include pe Hiroyuki Sanada alias Lord Yoshii Toranaga, Anna Sawai alias Toda Mariko, Tadanobu Asano alias Kashigi Yabushige, Hiroto Kanai alias Kashigi Omi, Takehiro Hira alias Ishido Kazunari, Moeka Hoshi alias Usami Fuji, Tokuma Nishioka alias Toda Hiromatsu, Shinnosuke Abe alias Buntaro, Yuki Kura alias Yoshii Nagakado, Yuka Kouri alias Kiku, and Fumi Nikaido alias Ochiba no Kata.

O vizualizare este definită prin împărțirea timpul total de streaming la durata episodului.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns