Prima pagină » Disney+ anunță data premierei serialului „Star Wars: Ahsoka”

Disney+ anunță data premierei serialului „Star Wars: Ahsoka”

Disney+ a anunțat că mult așteptatul serial original live-action de la Lucasfilm „Star Wars: Ahsoka” va avea premiera pe 23 august. Un nou trailer si imagini din serial au fost făcute publice cu ocazia acestui anunț.

Acțiunea serialului este plasată după căderea Imperiului și o urmărește pe Ahsoka Tano, fostă cavaler Jedi, în timp ce investighează o amenințare emergentă la adresa unei galaxii vulnerabile.

Trailer

Despre serial

Pe lângă Dawson, din distribuția „Ahsoka” fac parte Natasha Liu Bordizzo în rolul Sabinei Wren, Mary Elizabeth Winstead în rolul Herei Syndulla, Ray Stevenson în rolul lui Baylan Skoll, Ivanna Sakhno în rolul lui Shin Hati, Diana Lee Inosanto în rolul lui Morgan Elsbeth, David Tennant interpretând rolul lui Huyang, Lars Mikkelsen își reia rolul Marelui Admiral Thrawn și Eman Esfandi în rolul lui Ezra Bridger. 

Scenariu este realizat de Dave Filoni, care are și rolul de producător executiv alături de Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson și Carrie Beck. Karen Gilchrist este co-producător executiv.

“Ahsoka” are premiera în exclusivitate pe Disney+ pe 23 august 2023.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns