Prima pagină » Star Wars: Ahsoka începe filmările

Star Wars: Ahsoka începe filmările

Noua aventură a lui Ahsoka Tano a început oficial. Star Wars: Ahsoka începe filmările oficial.

În data de 9 mai 2022, Lucasfilm a oferit o imagine pentru a marca începutul filmărilor pentru Ahsoka, un serial original Disney+. Iată imaginea mai jos:

Debutul personajului Ahsoka Tano a fost în filmul Star Wars: Războiul Clonelor din 2008. Mai apoi a devenit personaj principal în serialul cu același nume, înainte să ajungă în Star Wars: Rebels. În live-action, personajul și-a făcut debutul în The Mandalorian Sezonul 2, ca mai apoi să apară în Povestea lui Boba Fett.

Despre Star Wars: Ahsoka

După ce și-a făcut debutul live-action în serialul The Mandalorian, povestea lui Ahsoka Tano, scrisă de Dave Filoni, va continua într-o serie limitată, Ahsoka, având-o în rol principal pe Rosario Dawson și fiind produsă executiv de Dave Filoni și Jon Favreau.

Sinopsis
 1. Actori:
  1. Rosario Dawson – Ahsoka Tano.
 2. Scenariști:
  1. Dave Filoni.
 3. Producători Executivi:
  1. Jon Favreau.
  2. Dave Filoni.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o paletă de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune, animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney de divertisment, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns