Prima pagină » Star Wars Celebration Europe 2023: Toate anunțurile din prima zi

Star Wars Celebration Europe 2023: Toate anunțurile din prima zi

Vineri, 7 aprilie, a marcat începutul celui mai așteptat eveniment pentru fanii Star Wars din lumea întreagă, Star Wars Celebration, ce are loc până pe 10 aprilie la Londra. Prima zi a fost plină de trailere exclusive, anunțuri și multe altele. Iată un rezumat cu tot ce a fost anunțat la Star Wars Celebration Europe 2023.


Star Wars: Ahsoka

Mult așteptatul serial Star Wars: Ahsoka, creat de Dave Filoni, a primit un poster, trailer și anunțul lansării acestuia.

Serialul va avea premiera pe Disney+ în august 2023, producătorii făcând aluzie la un posibil viitor sezon doi.


Trei noi filme Star Wars în producție

Președintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy, a anunțat că trei noi filme Star Wars se află în producție. Regizorii celor trei filme vor fi James Mangold (Logan, Indiana Jones și Cadranul Destinului), Dave Filoni (The Mandalorian, Ahsoka) și câștigătorul premiului Emmy, Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel).

Filmul lui James Mangold va avea loc la începuturile formării Ordinului Jedi şi la începutul apariţiei a ceea ce este cunoscut apoi ca Forţa, intriga fiind plasată cu 25.000 de ani înaintea evenimentelor din O Nouă Speranţă, în timp ce filmul lui Dave Filoni va avea loc în timpul perioadei Noii Republici – dupa evenimentele din Întoarcerea lui Jedi şi înainte de Trezirea Forţei – și va fi concluzia poveștii serialelor The Mandalorian, Povestea lui Boba Fett, Ahsoka și alte seriale Disney+.

Filmul lui Sharmeen Obaid-Chinoy va avea loc la 15 ani după Războiul Stelelor: Skywalker – Ascensiunea, povestea principală având-o în prim-plan pe Rey, ce va reconstrui Ordinul Jedi, Daisy Ridley revenind în rolul său din trilogia sequel.


Star Wars: Andor

Producătorii și actorii din Star Wars: Andor au intrat pe scenă la Star Wars: Celebration pentru a discuta primul sezon și au confirmat că sezonul 2 va avea premiera pe Disney+ în august 2024.

Sezonul 2 a început filmările în noiembrie, iar creatorul serialului, Tony Gilroy, a confirmat că acestea se vor încheia în august, post-producția ținând un an.


Star Wars: The Acolyte

Un alt serial foarte aşteptat, Star Wars: The Acolyte, a primit un nou logo și o fereastră de lansare, acesta urmând a fi lansat în 2024, pe Disney+.

Povestea serialului va avea loc în perioada din The High Republic, a Erei Renaşterii, a Erei Iluminării – cu 100 de ani înaintea evenimentelor din trilogia prequel – și va fi din perspectiva Lorzilor Sith, care sunt depășiți numeric de un Ordin Jedi ce va avea mulți membri, această perioadă fiind cunoscută drept Epoca De Aur a Ordinului Jedi, o vreme în care ordinul Jedi era în plin avânt, la zenitul său.


Star Wars: Skeleton Crew

De asemenea, la Star Wars: Celebration, a fost anunțat faptul că Ravi Cabot-Conyers, Kyriana Kratter și Robert Timothy Smith se alătură distribuției Star Wars: Skeleton Crew, din care mai face parte și Jude Law.

Acțiunea se desfășoară în era Noii Republici și prezintă aventurile a patru copii ce se rătăcesc în vastitatea universului Star Wars și încearcă să-şi găsească drumul înapoi. Serialul are loc în timpul evenimentelor de post reconstrucție din Star Wars: Întoarcerea lui Jedi, care spune povestea căderii Imperiului.

Serialul va avea premiera pe Disney+ în 2023.


Indiana Jones și Cadranul Destinului

Printre anunțurile Star Wars de la eveniment, a mai fost lansat și un trailer pentru noul film, Indiana Jones și Cadranul Destinului, ce va avea premiera în cinematografele din România pe 30 iunie 2023.

Trailerul în engleză

Împreună cu trailerul, compania Lucasfilm a mai lansat și noul poster oficial al filmului.


Acestea au fost toate anunțurile din prima zi Star Wars Celebration Europe 2023. Vă vom ține la curent de-a lungul weekend-ului cu toate informațiile și anunțurile de la cel mai așteptat eveniment al anului pentru fanii Star Wars.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns