Prima pagină » Star Wars Celebration Europe 2023: Toate anunțurile din a doua zi

Star Wars Celebration Europe 2023: Toate anunțurile din a doua zi

Star Wars Celebration 2023 a revenit pe 8 aprilie cu o a doua zi plină cu panel-uri și noutăți, printre care și Aniversarea a 15 ani a serialului animat Războiul Clonelor și Aniversarea de 40 de ani a filmului Întoarcerea lui Jedi. Iată ce s-a anunțat în a doua zi la Star Wars Celebration Europe 2023.


Star Wars: Ahsoka

După ce trailerul din prima zi a făcut aluzie la revenirea Marelui Amiral Thrawn în universul Star Wars, astăzi, la un panel special pentru serialul Ahsoka a fost confirmată apariția lui în serial, marcând prima apariție a lui în live-action.

Rolul lui Thrawn va fi jucat de Lars Mikkelsen, actor ce revine în rolul personajului, asta după ce l-a jucat și în serialul animat, Războiul Stelelor: Rebelii.

Dacă nu l-ați văzut deja, iată și trailerul dezvăluit în prima zi a Star Wars Celebration.


Star Wars: The Acolyte

La panel-ul pentru seria de benzi desenate de la Marvel Comics, High Republic, a fost dezvăluit că Rebecca Henderson va juca rolul lui Vernestra Rwoh în noul serial Star Wars: The Acolyte, ce va avea loc în aceeași perioadă.

Vernestra Rwoh, personaj introdus inițial în Faza Întâi din seria de benzi desenate și cărți, High Republic, este un precoce tânăr cavaler Jedi, fost discipol al lui Stellan Gios.


Războiul Stelelor: Povești Jedi

La panel-ul ce aniversa 15 ani ai serialului animat Războiul Stelelor: Războiul clonelor, Dave Filoni a făcut anunțul surpriză prin care confirmă sezonul 2 al serialului Războiul Stelelor: Povești Jedi, momentan fără vreo fereastră de lansare.

Sezonul 1 este disponibil pentru vizionare acum, pe Disney+.


Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi

Într-un panel special pentru Aniversarea de 40 de ani ai filmului Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi, Lucasfilm a confirmat faptul că filmul va reveni în cinematografe pentru o perioadă limitată în anumite regiuni.

În SUA, filmul va rula în cinematografe între 28 aprilie – 4 mai, iar în Marea Britanie, între 28 aprilie – 1 mai, cu mai multe țări urmând a fi anunțate în curând.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns