Prima pagină » Studiourile Marvel o să experimenteze cu seriile antologice

Studiourile Marvel o să experimenteze cu seriile antologice

Imagine din Ms Marvel

Studiourile Marvel o să experimenteze cu seriile antologice

Studiourile Marvel au început să lanseze seriale live-action în spaţiul formatului tv din decursul anului 2021, de la debutul producţiei de succes WandaVision, proiectele inspirate din personajele Marvel devenind o parte din identitatea de brand. Deşi succesul acestora se datorează în mare interconectării lor, preşedintele Marvel, Kevin Feige, are de gând să implementeze nişte schimbări în modul în care Marvel va produce seriale live-action – aici incluzând seriile antologice.

„Vrem să realizăm seriale cu premise de sine stătătoare. Intenţionez să devină mai antologice, ceea ce ar părea puţin contraproductiv. Dar cred că poate fi destul de interesant să ai opţiunea de a urmări un episod fără a fi nevoit să parcurgi întreaga desfăşurare a acţiunii a serialului, de la un capăt la celălalt” a spus Kevin Feige.

Preşedintele Marvel a enumerat seriale ca Şoimul şi Soldatul Iernii, Loki, Hawkeye, Moon Knight, Ms. Marvel, She-Hulk: Avocata Apărări drept proiecte mai serlalizate, spre deosebire de binecunoscuta producţie ABC, Lost, menţionând totodată şi serialul Star Trek: Generaţia Următoare, pentru abordarea formatului antologic.

” Este o tendinţă nu doar a serialelor Disney, ci şi ale altor companii, de a aborda seriale episodice, cu poveşti complet independente una de cealaltă. O să experimentăm şi noi – Marvel – cu premisa asta. Suspansul derivat din finalurile nerezolvate şi punctele culminante sunt grozave, însă eşti constrâns la a viziona următorul episod. Vrei ca oamenii să aducă serialul în tendinţa subiectelor de interes, nu contest asta. Dar totodată sunt un mare fan Star Trek şi găsesc reconfortant gândul la a urmări un episod cu acţiunea liberă de orice dependență. Deci, o să experimentăm cu abordarea aceasta”, a spus preşedintele Marvel.

Totodată, acesta a subliniat că vor exista diferenţieri apreciabile între diferitele proiecte MCU, pe viitor, menţinând aspectul interconectării acestora. „Fiecare trebuie să se remarce în propriul său fel şi să iasă în evidenţă în acelaşi timp în mod independent.”

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns