Prima pagină » Studiourile Marvel o să reducă numărul de seriale live-action

Studiourile Marvel o să reducă numărul de seriale live-action

Studiourile Marvel o să reducă numărul de seriale live-action

Într-un interviu recent cu Entertainment Weekly, preşedintele Marvel, Kevin Feige, a vorbit despre lansarea filmului Omul-Furnică şi Viespea: Quantumania ce va deschide Faza V a Universului Cinematografic Marvel, menţionând despre posibilităţile de a cerceta mai în profunzime Tărâmul Cuantic şi despre faptul că următorul mare personaj negativ – Kang – este o continuare uimitoare după legendarul Thanos.

Kevin Feige a amintit despre incursiunea acestora în formatul de televiziune şi cum Faza IV a deschis potenţialul introducerii de noi personaje şi explorarea firelor narative: ” Sper că o să avem de învăţat din fiecare proiect în parte. Sunt foarte mulţumit de toate producţiile tv. Kamala Khan este un exemplu de personaj extraordinar în panteonul Marvel. Sunt foarte mândru de Ms Marvel. Mai ştiu şi că ea străluceşte în fiecare scenă din The Marvels. Asta mă face să sper că fanii o să redescopere serialul. Lucrul interesant la serviciile de streaming este că sunt la îndemână, oamenii putând să găsească mereu ceva nou, pentru fiecare. Alt exemplu de personaj introdus recent este Moon Knight. Cred că există un viitor pentru acest erou.”

Acesta a continuat:” Unul dintre aspectele importante ale studiourilor Marvel este că toate aceste interpretări ale personajelor – pe marele sau micul ecran – ajung să atingă spiritul vremii. Este mai dificil să continui să faci asta când există o diversificare atât de vastă, când există un conţinut aşa bogat pe tema asta şi detest descrierea. Noi vrem ca proiectele MCU să se distingă cu adevărat. Oamenii o să remarce asta în Fazele V şi VI. Ritmul lansării de seriale noi pe Disney+ se va schimba, astfel încât fiecare să aibă şansa de a ieşi în evidenţă.”

Întrebat dacă va însemna încetinirea lansării de producţii noi sau a numărului de seriale noi/an, acesta a răspuns prin „ambele aspecte.”

Conform THR, doar sezonul doi din Loki şi Secret Invasion sunt singurele pariuri sigure pentru 2023. Proiectele ce au finalizat filmările cu luni în urmă, ca Echo şi Ironheart, este improbabil să fie lansate 2023, iar serialul Nova, aflat în dezvoltare, are parte de o evoluţie mai lentă.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns