Prima pagină » Trailerul teaser „Avatar: Calea Apei” a fost lansat

Trailerul teaser „Avatar: Calea Apei” a fost lansat

Disney a lansat noi imagini și trailerul teaser al noului film 20th Century Fox, Avatar: Calea Apei. Trailerul a fost arătat pentru prima dată la CinemaCon, înainte de a fi lansat înainte de Doctor Strange în Multiversul Nebuniei.

Continuarea lui James Cameron de la filmul Avatar, care are cele mai mari încasări la box office din istorie, va apărea în cinematografe pe 16 decembrie 2022.

Despre film

Având loc la mai mult de un deceniu de la evenimentele primului film, Avatar: The Way of Water spune povestea familiei Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), problemele care-i urmează, distanțele pe care le parcurg pentru a se ține unul pe celălalt în siguranță, luptele pe care le poartă pentru a rămâne în viață și tragediile pe care le îndură.

Sinopsisul filmului

Regizat de James Cameron și produs de Jon Landau și Cameron, filmul îi are în distribuție pe Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement și Kate Winslet.

Teaser Trailerul

Imagini noi din film

Poster

Posterul teaser pentru Avatar: Calea Apei

Pentru a stârni interesul audiențelor, studioul va relansa Avatar în cinematografe pe 23 septembrie. De asemenea, primul film va fi disponibil pe Disney+ din 14 iunie.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns