Prima pagină » The Devil Wears Prada 2 este în dezvoltare la Disney

The Devil Wears Prada 2 este în dezvoltare la Disney

The Devil Wears Prada 2 este în dezvoltare la Disney

A fost dezvăluit că o parte a doua a filmului The Devil Wears Prada este în dezvoltare timpurie la Disney.

Potrivit Deadline, scenaristul primului film, Aline Brosh Mckenna, a fost cooptată să se ocupe de povestea celei de-a doua părţi.

Filmul original din 2006 s-a inspirat din romanul omonim ( 2003). Acesta a spus povestea unei absolvente în jurnalism -Andy Sachs (Anne Hathaway) care primeşte funcţia de junior asistent în cadrul unei reviste de modă.  Noua ei şefă, Miranda Priestly (Meryl Streep), redactorul-şef al revistei, este întruchiparea şefului din iad, însă personajul interpretat de Anne Hathaway reuşeşte să răzbească, ajungând în cele din urmă să împrumute calităţile superiorului ei.

Actriţa Meryl Streep a câştigat o nominalizare la Oscaruri pentru categoria Cea Mai Bună Actriţă Într-un Rol Principal pentru rolul interpretat, filmul fiind şi o platformă de lansare pentru Emily Blunt.

Continuarea ar reprezenta-o pe Miranda Priestly la sfârşitul carierei acesteia, luptându-se cu declinul revistelor sub forma tipărită.

Vom vedea revenirea distribuţiei originale?

Nu a fost anunţat în mod oficial revenirea celor trei actriţe, însă publicaţia Puck a dezvăluit că Meryl Streep şi Emily Blunt o să revină în pielea personajelor celebre. Regizorul filmului original este în discuţii cu Disney pentru a se întoarce.

Într-un interviu acordat pentru The View în 2022, Anne Hathaway a declarat că o continuare pentru un asemenea tip de film nu ar mai fi relevant în această eră digitală.

Filmul The Devil Wears Prada a fost lansat în cinematografe în iunie 2006 şi a încasat 326 milioane de dolari la un buget de 35-41 de milioane de dolari.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns