Prima pagină » The First Omen, un prequel la The Omen este în lucru

The First Omen, un prequel la The Omen este în lucru

(De la stânga la dreapta) Regizorul Arkasha Stevenson şi actriţa Lee Remick ( The Omen-1976)

20th Century Studios dezvoltă The First Omen, un prequel la The Omen (1976), cu regizorul Legion şi Briarpatch, Arkasha Stevenson făcându-şi debutul regizoral pe marele ecran.

Arkasha Stevenson se va ocupa nu doar de regie, cât şi de partea de poveste, alături de scenaristul Tim Smith. Filmul cult, un succes în 1976, a încasat 60 de milioane de dolari la box-office-ul american (neajustat la inflaţie) avându-i drept protagonişti pe Gregory Peck, Lee Remick şi Harvey Stephens, relatând povestea unui ambasador american convins că fiul său de 5 ani este antihristul în carne şi oase.

Filmul a dat naştere la alte două continuări, Damien: Omen II ( 1978) şi The Final Conflict (1981), cât şi adaptarea din 2006, ce a dus la încasări de 120 milioane de dolari la box-office-ul internaţional, cu Liev Schreiber, Julia Stiles, şi David Thewlis, cât şi alte adaptări pentru micul ecran.

Stevenson şi Smith au colaborat la scurtmetrajul Pineapple, care a debutat în 2017 în cadrul festivalului de film Sundance. Aceştia au vândut apoi conceptul drept un serial tv către AMC. În momentul de faţă aceştia lucrează la Beautiful Monsters, un proiect original Amazon; sunt producători executivi pentru Channel Zero: Butcher’s Block (Syfy), unde Arkasha Stevenson se ocupă de regia întregului proiect.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursa: Deadline

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns