Prima pagină » The King’s Man 2 este în lucru

The King’s Man 2 este în lucru

The King’s Man 2 este în lucru

Filmul The King’s Man: Începutul, care a servit drept un prequel la Kingsman: Serviciul Secret şi Kingsman: Cercul De Aur, a încasat un total de doar 121 milioane de dolari pe plan mondial la un buget de 100 de milioane, deci o continuare ar putea ridica semne de întrebare. Nu a reprezentat un succes financiar la box office, până acesta a obţinut statisticile de vizionare pe platfoma de streaming Disney+. Mulţumită acestora, regizorul Matthew Vaughn a confirmat în urma unui interviu cu Collider că intenţionează să facă o continuare a producţiei. Regizorul a spus că nu ştie dacă o să fie un serial tv sau un film pentru marele ecran, însă acesta a dezvăluit că povestea se va axa asupra ascensiunii la putere a lui Hitler, subtitlul fiind Regele trădător.

The King’s Man: Începutul, construit iniţial ca o producţie tv, a ajuns a fi transformat într-un lungmetraj, mărturiseşte regizorul. „Următorul capitol va fi despre ascensiunea la putere a lui Hitler şi cum a fost sprijinit de aristocraţia englezească pentru a pune mâna pe putere. Este o poveste care nuanţează faţetele comunismului şi ale fascismului, un moment din istorie care trebuie reamintit. Se va numi Regele trădător.”

Acesta a adăugat că scenariul este deja finalizat şi că i se pare bizar că nu s-a decis ce fel de producţie va fi, un lungmetraj sau un serial tv.

Însă, înainte de această continuare, indiferent ce format va îmbrăca, regizorul va face un al treilea film în duologia Kingsman.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns