Prima pagină » The Lion King ar putea deveni o franciză la nivelul Star Wars

The Lion King ar putea deveni o franciză la nivelul Star Wars

The Lion King ar putea deveni o franciză la nivelul Star Wars

În vreme ce adaptarea The Lion King a fost transformată într-un adevărat nume, cu un al doilea film pe drum, noua interpretare din 2020 pare că va deveni un brand.

În timpul unui interviu cu New York Times, Sean Bailey, preşedintele Walt Disney Studios Motion Picture Production a dezvăluit că Disney explorează să transforme The Lion King într-o adevărată franciză în industria de la Hollywood, cu filmul iniţial din 2019 şi Mufasa: Regele-Leu drept punctele de pornire: ” Regele-Leu ar putea evolua într-o saga epică cu mize colosale, precum franciza Star Wars. Avem mult material de explorat dacă găsim poveştile potrivite.”

Barry Jenkins ( câştigător al premiului Oscar pentru Moonlight) se va ocupa de direcţia regizorală. Potrivit Variety, nu a fost dezvăluită distribuţia pentru cel de-al doilea film.Sursele Variety spun că al doilea film se va concentra pe anii de formare ai tănârului pui de leu.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns