Prima pagină » The Mandalorian revine din martie!

The Mandalorian revine din martie!

Noile capitole îşi vor face debutul începând cu 1 martie

The Mandalorian revine din martie!

Din Djarin şi Grogu se întorc în această primăvară!

În timpul evenimentului CCXP – Comic Con Experience Brazilia, al treilea eveniment ca importanţă după Comic Con International San Diego şi D23 -, creatorul The Mandalorian Jon Favreau, producătorul executiv Dave Filoni şi protagonistul Pedro Pascal au dezvăluit fanilor Star Wars din întreaga lume un mesaj special: The Mandalorian/ Mandalorianul, primul serial live-action din universul Războiul Stelelor care a debutat în 2019, se va întoarce cu episoade noi-nouţe începând din 1 martie 2023.

Cel de-al treilea sezon va continua aventurile războinicului mascat şi ale copilului său sensibil la Forţă, Grogu.

Teaserul D23 pentru The Mandalorian, sezonul 3

Primul teaser pentru cel de-al treilea sezon a fost dezvăluit în cadrul festivalului-eveniment D23, din luna septembrie – motiv pentru care la sfârsit apare februarie 2023 drept dată de lansare, însă aceasta a fost actualizată la 1 martie 2023 – arâtându-ne imagini în premieră cu Bo-Katan Kryze pe tronul planetei Mandalore, plus întoarcerea lui Greef Karga, a lui Peli Motto şi a unui batalion de războinici mandalorieni.

Sezonul 3 din The Mandalorian va debuta în mod exclusiv doar pe Disney+ începând din luna martie.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns