Prima pagină » The Marvels este acum disponibil pe Disney+

The Marvels este acum disponibil pe Disney+

“The Marvels”, cel mai recent film din Universul Cinematografic Marvel, poate fi vizionat începând de astăzi pe platforma Disney+. Neînfricata Carol Danvers, cunoscută sub numele de Captain Marvel (interpretată de actrița Brie Larso,n premiată cu Oscar), va porni din nou în misiune pentru a salva universul. De data aceasta, ea va trebui să își unească forțele cu alte doua supereroine pentru a restabili echilibrul.

Despre film

Carol Danvers, alias Captain Marvel, este considerată cea mai puternică din echipa Răzbunătorilor. Este independentă, agilă, inteligentă, grațioasă și nu are nevoie de nimeni pentru a-și învinge inamicul. Femeia cu puteri supraomenești adoră să se descurce singură și până acum s-a descurcat destul de bine. Și-a revendicat identitatea de la tiranicul Kree și s-a răzbunat pe Inteligența Supremă.

În „The Marvels” însă, soarta îi joacă feste și o reunește în mod hilar cu alte două supereroine – cea mai mare fană a ei, Kamala Khan, cunoscută sub numele de Miss Marvel (interpretată de actrița Iman VellanI), și viitoarea ei nepoată pierdută în urmă cu mult timp, Monica Rambeau (Teyonah Parris). Pentru a face față noii lor provocări, ele vor trebui să formeze un super trio „The Marvels”. „The Marvels” este un film SF spectaculos, plin de răsturnări de situație și de umor. Trei femei radical diferite trebuie să învețe să lucreze împreună. Pentru a face acest lucru, ele vor trebui să își schimbe obiceiurile.

Distribuție și ehcipa de producție

Din distribuție fac parte: Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton, Park Seo-joon. Filmul a fost regizat de Nia DaCosta și produs de Kevin Feige. Echipa de scenariști este formată din Megan McDonnell, Nia DaCosta, Elissa Karasik, Zeb Wells.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns