Prima pagină » The Old Man a primit sezonul 2

The Old Man a primit sezonul 2

The Old Man a primit sezonul 2

Jeff Bridges se întoarce pentru un al doilea sezon, după ce FX a comandat un al doilea sezon.

Serialul dramatic se va întoarce pentru un al doilea sezon după un debut puternic, atât pe cablu cât şi pe platformele de streaming.
The Old Man, bazat pe bestsellerul lui Thomas Perry, a fost lansat pe 16 iunie în SUA şi în România pe 28 septembrie. Potrivit graficelor Nielsen, serialul a înregistrat cea mai mare audienţă din luna ianuarie 2021, pe cablu în SUA, iar pe Hulu înregistrând cel mai bun debut în weekendul premierei.

Serialul spune povestea lui Dan Chase, interpretat de Jeff Bridges, care s-a ascuns de CIA cu decenii în urmă şi a trăit în izolare. Când un asasin încearcă să-l elimine pe Chase, acesta învaţă că pentru a-şi asigura viitorul, acesta trebuie să se împace cu trecutul.

Chase este forţat să iasă din izolare, directorul adjunct al FBI pentru contraspionaj fiind chemat să-l vâneze datorită trecutului său complicat.

Creat de Jonathan E. Steinberg şi Robert Levine, serialul a trecut printr-o adevărată aventură. Acesta intrase în producţie înaintea pandemiei, filmările fiind oprite la debutul acesteia. Producţia a fost repornită după aceea, însă a fost nevoită să fie oprită după diagnosticarea cu cancer a lui Jeff Bridges, producţia fiind reluată la începutul acestui an. Într-un interviu, actorul a declarat că în luna ianuarie sau februarie o să debuteze filmările pentru sezonul 2.

Sursa: Deadline

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată ce cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns