Prima pagină » The Princess Diaries 3 în lucru la Disney

The Princess Diaries 3 în lucru la Disney

The Princess Diaries 3 în lucru la Disney

Disney se întoarce în Genovia pentru un al treilea film Prinţesa Îndărătnică.

Nu se ştie dacă Anne Hathaway îşi va relua rolul Miei Thermopolis, scris de Aadrita Mukerji ( Reacher, Supergirl). Cu toate acestea, actriţa şi-a exprimat recent interesul în a reveni în rol – alături de bunica ei din cele două filme, Julie Andrews, regina Clarisse Renaldi – care a transformat-o într-o vedetă.

„Chiar mi-aş dori asta. Dacă ar fi o cale s-o ducem înapoi şi pe Julie Andrews, cred că am face-o să funcţioneze, ” a declarat actriţa publicaţiei Entertainment Tonight.

Implicarea Juliei Andrews pare la fel de ambiguă. Detaliile intrigii nu au fost confirmate, însă ce-a de-a treia parte ar trebui să continue povestea celor două filme, nu să restarteze franciza.

Prinţesa Îndărătnică spune povestea unei adolescente americane ce află că este moştenitoarea tronului ţării europeane pe nume Genovia. În ciuda recenziilor nu prea grozave, filmul a devenit un succes, cu 165 de milioane de dolari încasări la nivel global. Continuarea l-a transformat pe actorul Chris Pine într-o vedetă, încasând 134 de milioane de dolari pe plan internaţional.

Având în vedere popularitatea filmelor, zvonurile unui al treilea film nu au încetat.

Sursa iniţială: The Hollywood Reporter

Sursa: Variety

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns