Prima pagină » The Santa Clauses a primit sezonul 2

The Santa Clauses a primit sezonul 2

The Santa Clauses a primit sezonul 2

În urma deznodământului din ultimul episod, Disney+ a dezvăluit o reînnoire pentru un al doilea sezon, cu Tim Allen şi Elizabeth Mitchell în rolurile lui Moş Crăciun, respectiv a Dnei Crăciun.

În desfăşurarea acţiunii din primul sezon, Scott Calvin ( Tim Allen), se întoarce în rolul Moşului după ce a jucat această partitură mai bine de 30 de ani. Însă popularitatea Crăciunului suferă un declin, iar magia Moşului începe să pălească. Acesta începe să rămână în urmă cu sarcinile de Moş, încercând să-şi facă datoria şi faţă de propria familie. Descoperind că există o portiţă de scăpare, acesta ia în considerare să se retragă şi să-şi caute un succesor, pentru a deveni un soţ şi un tată mai bun.

Primul sezon, care a debutat la data de 16 noiembrie, este acum disponibil în mod integral pe Disney+.

„Această franciză a devenit o tradiţie a sărbătorilor de Crăciun. Reînvierea acesteia a fost o adevărată bucurie, şi ţin să le mulţumesc partenerilor de la 20th Television şi lui Tim Allen”, a declarat preşedintele Disney Branded Television.

Actorul Tim Allen a intrat în pielea Moşului în celebrul film din 1994, Cine este Moş Crăciun?/ The Santa Claus. Elizabeth Mitchell s-a alăturat seriei de filme în continuarea din 2002, Moş Crăciun caută Crăciuniţă/ The Santa Claus 2, când Moşul trebuie să-şi pună pirostiile pentru a nu-şi pierde magia.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns