Prima pagină » Timothy Olyphant se alătură distribuţiei serialului Alien

Timothy Olyphant se alătură distribuţiei serialului Alien

Timothy Olyphant, Alien
Credite: Getty/Everett

Timothy Olyphant se alătură distribuţiei serialului Alien

Timothy Olyphant se reuneşte cu Noah Hawley (scenarist/producător/regizor) şi FX, alăturându-se într-un rol de calibru mare în producţia tv Alien. Actorul, care a avut apariţii episodice în sezonul 4 din Fargo, se va alătura actriţei Sydney Chandler în prequelul tv de la FX.

Conform publicaţiei, actorul interpretează un personaj pe nume Kirsh, un sintetic ce joacă rolul unui mentor şi instructor pentru Wendy, personajul interpretat de Sydney Chandler, – un hibrid – un meta-om cu conştiinţa şi mintea unui copil, dar având trupul unui adult.

Distribuţia suplimentară îi cuprinde pe Alex Lawther, care joacă rolul unui soldat pe nume CJ, Samuel Blenkin în rolul lui Boy Kavalier, un CEO, Essie Davis drept Dame Silvia, Adarsh Gourav drept Slightly şi Kit Young drept Tootles.

Produs executiv de Ridley Scott, acţiunea se desfăşoară într-o perioadă temporală înaintea filmelor cu Ripley ( Sigourney Weaver), fiind prima producţie a cărei intrigă are loc pe Pământ, 70 de ani în viitor.

Filmările se estimează că vor reporni cel mai probabil în luna ianuarie.

Filmografia lui Timothy Olyphant include roluri în Justified, Justified: City Primeval, Fargo, Damages.

De asemenea, actorul David Rysdahl este un nou talent care se alătură distrbuției Alien, într-un rol necunoscut.

Filmografia acestuia cuprinde roluri în Oppenheimer, No Exit, Nine Days, Black Mirror, The Family, Bull, sezonul 5 din Fargo.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns