Prima pagină » Trailerul oficial Thor: Iubire și tunete lansat

Trailerul oficial Thor: Iubire și tunete lansat

Imagine din Thor: Iubire și tunete – ©&™ Marvel Studios.

Pe data de 24 mai 2022, Marvel Studios a lansat trailerul oficial al noului filmul Thor. Filmul, intitulat Thor: Iubire și Tunete, va avea premiera în cinematografele din România pe data de 8 iulie 2022. Alături de trailer, Marvel a lansat și un poster oficial pentru film.

Despre Thor: Iubire și tunete

„Thor: Iubire și tunete” de la Marvel Studios îl surprinde pe Zeul Tunetului într-o călătorie neașteptată — în căutarea liniștii sufletești. Dar Thor este nevoit să renunțe la izolare odată cu apariția unui ucigaș galactic cunoscut drept Gorr Călăul zeilor, care încearcă să-i extermine pe zei. Pentru a face față amenințării, Thor apelează la Regele Valkyrie, la Korg și la Jane Foster, fosta lui iubită, care – spre mirarea lui Thor – mânuiește în mod inexplicabil ciocanul magic, Mjolnir, sub numele de „Mărețul Thor”. Împreună, aceștia pornesc într-o aventură cosmică plină de peripeții pentru a descoperi misterul din spatele dorinței de răzbunare a Călăului zeilor și pentru a-l opri pe acesta la timp. Regizat de Taika Waititi și produs de Kevin Feige și Brad Winderbaum.

Trailer oficial al noului film Thor

Mai jos, puteți vedea trailerul pentru noul film Thor subtitrat în română.

Trailer oficial Thor: Iubire și tunete – ©&™ Marvel Studios.

Posterul oficial

Poster oficial Thor: Iubire și tunete – ©&™ Marvel Studios.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns