Prima pagină » Un actor din The Expanse se alătură serialului Ahsoka

Un actor din The Expanse se alătură serialului Ahsoka

Wes Chatham

Un actor din The Expanse se alătură serialului Ahsoka

La scurtă vreme după concluzia serialului de succes The Expanse, actorul Wes Chatham se întoarce în nou în spaţiu cu un rol în interpretarea live-action a serialului Ahsoka.

Wes Chatham ( The Expanse, Hunger Games) va fi mâna dreaptă a Amiralului Thrawn (  Lars Mikkelsen), potrivit Deadline.

După ce și-a făcut debutul live-action în serialul The Mandalorian, povestea lui Ahsoka Tano, scrisă de Dave Filoni, va continua într-o serie limitată, Ahsoka, având-o în rol principal pe Rosario Dawson și fiind produsă executiv de Dave Filoni și Jon Favreau. Lista de regizori îi include pe Dave Filoni, Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Patel, Rick Famuyiwa.

Detalile intrigii nu au fost făcute publice, însă Lucasfilm a împărtăşit un teaser în cadrul evenimentului Star Wars Celebration:

Actorul Wes Chatham este cel mai nou talent care se alătură distribuţiei de actori, alături de David Tennant, care se va întoarce pentru a îi reda vocea versiunii live-action droidului Huyang din serialul animat Războiul Stelelor: Războiul Clonelor, acesta câştigând un premiu Daytime Emmy în trecut pentru acea interpretare. De asemenea, circulă zvonuri care spun că Hayden Christensen se va întoarce în interpretarea live-action a serialului Ahsoka.

Distribuţia completă este compusă din Ray Stevenson care va juca rolul unui antagonist, Natasha Liu Bordizzo, Eman Esfandi şi Mary Elizabeth Winstead, ce îi vor interpreta pe Sabine Wren, Ezra Bridger şi Hera Syndulla din serialul animat Războiul Stelelor: Rebelii.

Data de lansare a serialului Ahsoka este luna august 2023.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns