Prima pagină » Un nou film Moana se lansează în cinematografe anul acesta

Un nou film Moana se lansează în cinematografe anul acesta

Un nou film Moana se lansează în cinematografe anul acesta

Linia de orizont care separă uscatul de cer o cheamă din nou pe Moana. Disney au anunţat o continuare la Vaiana / Moana, care va debuta în cinematografe pe data de 27 noiembrie, inclusiv în România.

CEO-ul Disney, Bob Iger, a dezvăluit anunţul în cadrul postului CNBC, înaintea primului raport trimestrial Disney. Cel de-al doilea film Vaiana a fost iniţial dezvoltat pentru Disney+, însă noul CEO Disney a fost impresionat de proiect.

„Vaiana rămâne o franciză populară în rândul fanilor. De abia aşteptăm să vedeţi mai mult din noile aventuri ale Vaianei şi Maui, când lungmetrajul va debuta în cinematografe în luna noiembrie”, a declarat CEO-ul Disney.

Vaiana 2 va purta fanii într-o nouă odisee, alături de Vaiana, Maui şi un nou echipaj de navigatori improbabili. După ce primeşte un strigăt de ajutor de la strămoşii săi, Vaiana trebuie să călătorească în mările îndepărtate ale Oceaniei şi în ape primejdioase pentru o aventură cum n-a mai întâlnit până acum.

Dave Derrick Jr. a stat la cârma regizorală, iar de partea muzicală s-au ocupat Abigail Barlow şi Emily Bear, dar şi duoul Opetaia Foa’i şi Mark Mancina, care au lucrat la primul film.  Lin-Manuel Miranda, care a compus celebrele melodii How Far I’ll Go şi You’re Welcome nu se va întoarce.

Moana / Vaiana a devenit un succes instant pentru Disney, încasând 687,229,282 $, la un buget de 150.000.000 de dolari. Filmul animat a găsit un nou succes pe serviciul de streaming Disney+, cu 1 miliard de vizionări în 2023.

Vaiana 2 este un proiect separat de adaptarea live-action, care este în lucru,  Dwayne Johnson revenind în rolul titular al semizeului Maui. Auli’i Cravalho, se așteaptă să revină în continuarea de anul acesta, însă aceasta nu se va întoarce în adaptarea live-action, servind însă în rolul de producător executiv.

„Este absolut necesar ca distribuirea rolurilor să reflecte poveştile şi personajele pe care vrem să le ilustrăm. De abia aştept să aflu cine va fi următoarea Vaiana”, a spus aceasta pe Instagram în luna mai.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns