Prima pagină » Un nou film Predator este în lucru de la regizorul Prey

Un nou film Predator este în lucru de la regizorul Prey

Un nou film Predator este în lucru de la regizorul Prey

În urma succesului filmului Prey/ Prada, 20th Century a dat undă verde unui nou film din lumea Predator, Dan Trachtenberg întorcându-se pentru a scrie şi pentru a regiza filmul Badlands, un proiect de sine stătător, cu filmările debutând mai târziu în decursul anului. Producţia este o prioritate pentru pentru studio, regizorul şi directorii executivi începând procesul de întâlnire cu artiştii pentru rolul protagonistului.

20th Century Studios n-a oferit comentarii.

Detaliile intrigii sunt un mister, ştiindu-se doar de apariţia lui Predator. De asemenea, nu se cunosc amănuntele în ceea ce priveşte modelul de lansare, dacă proiectul va debuta iniţial pe Hulu – sau Star în cazul nostru – ( filmul Prada ajungând pe locul 1 în toate teritoriile unde a fost disponibil pe Hulu/ Star, în primele trei zile de la debut), însă o premieră în cinematografe nu este exclusă, date fiind lansările pentru Boogeyman/ Baubaul şi viitorul Alien, Alien: Romulus.

Sursele Deadline dezvăluie că un proiect Prey 2/ Prada 2 este în stadiul foarte incipient al dezvoltării, continuarea având loc în acelaşi cadru de timp, Amber Midthunder posibil întorcându-se. Deşi nu există încă o distribuţie ataşată acelui film, această circumstanţă ar fi pentru prima oară în istoria filmelor Predator când protagonistul s-ar întoarce pentru o continuare.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns