Prima pagină » Iron Heart, în pregătire la Disney+

Iron Heart, în pregătire la Disney+

Iron Heart va fi un serial care spune povestea inventatoarei Riri Williams, care a realizat următorul costum Iron Man. Actrița ce va juca rolul se numește Dominique Thorne și își va face debutul în Pantera Neagră 2. Actorul principal din filmul In The Heights a primit un rol secret, potrivit Deadline. Data de lansare nu a fost precizată.

Despre Disney+


Disney+ este un serviciu de streaming deținut și operat de The Walt Disney Company. Serviciul cuprinde conținut de la marile companii și studiori ale Disney, inclusiv Walt Disney Studios, Pixar Animation, Marvel Studios, Lucasfilm, National Geographic, 20th Century Fox, Searchlight Pictures, FX și multe altele. Conținutul va fi organizat pe 6 „hub-uri” principale, și anume Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, ce va avea conținutul pentru o audiență mai matură. Vă puteţi abona la buletinul informativ Disney+ aici

Disney+ s-a lansat pe 12 noiembrie 2019 în SUA, Canada și Țările de Jos, pentru ca mai apoi în 2020 și 2021 să se extindă în mai multe teritorii din Europa și Asia.

Serviciul se va lansa în România în vara anului 2022, cum am relatat aici.

Alte informații

Pentru mai multe informații, vă invităm pe grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți accesa secțiunea de noutăți de pe blog!

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns