Prima pagină » Un nou serial Marvel are premiera pe Disney+ pe 21 iunie

Un nou serial Marvel are premiera pe Disney+ pe 21 iunie

Disney+ prezintă trailerul & posterul pentru “Invazia secretă” de la Marvel Studios. Noul serial de spionaj are premiera în exclusivitate pe Disney+ în data de 21 iunie.

Disney+ a prezentat posterul și trailerul pentru thrillerul de spionaj „Invazia secretă” (Secret Invasion), de la Marvel Studios. Premiera acestui serial original live-action va avea loc pe 21 iunie, exclusiv pe Disney+.

Trailer în engleză

Povestea serialului

În noul serial Marvel, „Invazia secretă”, care se petrece în prezent în Universul Cinematic Marvel (MCU), Nick Fury află despre o invazie clandestină a Pământului de către o facțiune de Skrulls care își schimbă forma. Fury se alătură aliaților săi, printre care Everett Ross, Maria Hill dar și Skrull Talos, care s-a stabilit pe Pământ. Împreună, luptă contra cronometru pentru a zădărnici iminenta invazie Skrull și a salva omenirea.

Echipa de producție și actorii

”Invazia secretă” îi are în distribuție pe Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Martin Freeman, Kingsley Ben-Adir, Charlayne Woodard, Killian Scott, Samuel Adewunmi, Dermot Mulroney, Christopher McDonald, Katie Finneran, alături de Emilia Clarke, Olivia Colman și Don Cheadle.

Ali Selim regizează serialul și este producător executiv, alături de Kevin Feige, Jonathan Schwartz, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Samuel L. Jackson, Ali Selim, Kyle Bradstreet și Brian Tucker. Kyle Bradstreet este, de asemenea, scenaristul principal, iar Jennifer L. Booth, Allana Williams și Brant Englestein sunt co-producători executivi.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns