Prima pagină » Un nou serial Prison Break este în dezvoltare la Hulu

Un nou serial Prison Break este în dezvoltare la Hulu

Un nou serial Prison Break este în dezvoltare la Hulu

Hulu este în procesul de dezvoltare timpurie a unei noi interpretări a binecunoscutei producții tv. Aceasta este scrisă și produsă executiv de co-creatorul, producătorul executiv și scenaristul-principal Mayans M.C., Elgin James, în primul său proiect după Prison Break.

Descris drept un nou capitol, noua viziune este creionată în lumea Prison Break. Detaliile sunt necunoscute, însă protagoniștii serialului original, Michael Scofield (Wentworth Miller) și Lincoln Burrows (Dominic Purcell), nu vor face parte din această noua adaptare.

Noul proiect este o producție 20th Television, parte a Disney Television Studios, care a produs serialul original și servește drept studioul care se va ocupa de noua versiune.

Serialul original care a debutat în 2005, spune povestea lui Michael Scofield (Wentworth Miller), un tânăr determinat să demonstreze nevinovăția fratelui său condamnat, Lincoln Burrows ( Dominic Purcell) și să-l salveze de la pedeapsa cu moartea, uneltind un plan de evadare din închisoare.

Distribuția suplimentară îi includea pe: Amaury Nolasco, Sarah Wayne Callies, Paul Adelstein, Rockmond Dunbar, Inbar Lavi, Mark Feuerstein, Robert Knepper și Augustus Prew.

Serialul a fost difuzat timp de patru sezoane pe FOX, urmat de un film tv, în 2009. O continuare sub forma unei serii limitate apărută în 2015 a servit drept un al cincilea sezon.

În anii ulteriori, FOX a explorat posibilități de a pune pe picioare o nouă versiune a serialului, neconcretizându-se nimic. Cu toate acestea, achiziționarea 21st Century Fox în 2019 de către Disney, inclusiv a studioului 20th Television, a schimbat lucrurile, Hulu devenind noul serviciu de streaming pentru celebra producție, astfel, o nouă versiune devenind un lucru mai organic.

Filmografia lui Elgin James, include de asemenea proiecte precum serialul The Outlaws, fiind și regizorul și compozitorul filmului sãu de debut, Little Birds și co-scenaristul pentru Lowriders.

Sursă: Deadline

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care se numără filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns