Prima pagină » Un serial despre originea lui King Kong în lucru

Un serial despre originea lui King Kong în lucru

Coperta romanului scris de romancierul Joe DeVito

Un serial despre originea lui King Kong în lucru

Legenda unui monstru legendar o să fie adaptată de Disney+. Disney Branded Television este în dezvoltarea timpurie a unui serial intitulat King Kong, ce spune legenda faimoasei bestii. Înţelegerile tocmai au fost încheiate alături de firma de producţie a lui James Wan, acest proiect fiind prima adaptare în universul lui King Kong.

Scris de scenaristul-şef al serialului Paper Girls, proiectul King Kong este o adaptare pentru micul ecran care aduce povestea legendarei fiare în zilele noastre, cu o revenire pe Insula Craniilor şi apariţia unui nou Kong. Serialul va explora mitologia lui King Kong şi elementele supranaturale din jurul căminului său, materialele sursă fiind cărţile lui Merian C. Cooper şi adaptările recente ale lui Joe DeVito.

Un serial live-action King Kong: Insula Craniilor a fost în dezvoltare în urmă cu cinci ani, alături de altă echipă, inspirându-se din cărţile lui Merian C. Cooper şi ilustraţiile lui Joe DeVito, însă neconcretizându-se.

King Kong, un personaj cu o istorie de peste 90 de ani şi cu un trecut al drepturilor intelectuale destul de încurcat, a cunoscut adaptări pentru marele ecran: Kong: Insula Craniilor, Godzilla: Regele Monştrilor, Godzilla vs Kong, cât şi adaptarea anime pentru Netflix.

Sursa: Deadline

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care se numără filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns