Prima pagină » Un serial despre Vision în lucru la Disney+

Un serial despre Vision în lucru la Disney+

Paul Bettany în rolul lui Vision ( WandaVision)

Un serial despre Vision în lucru la Disney+

Un al doilea serial de sine stătător desprins din WandaVision, ce se concentrează asupra lui Vision, este în lucru la Disney+.

Intitulat Vision Quest, potenţialul proiect, ce va inagura o cameră de lucru a scenariştilor săptămâna viitoare, va spune povestea lui Vision, încercând să-şi recapete amintirile şi umanitatea. Deşi serialul îl are în prim-plan pe Viziune, sunt posibile apariţii ale Wandei Maximoff.

Vision Quest va fi supervizat de Jac Schaeffer, creatorul, producătorul executiv şi scenaristul-principal al WandaVision. Marvel nu a oferit comentarii.

Noul proiect este menţionat neoficial drept proiectul despre White Vision, după direcţia desfăşurării evenimentelor din WandaVision. Introdus la sfârşitul episodului 8, White Vision a fost creat de S.W.O.R.D., prin reconstruirea şi recuperarea trupului lui Vision, trimis în misiunea de a o anihila pe Wanda şi versiunea condiţionată.

Cele două versiuni au avut o bătălie finală în episodul 9 al serialului, iar versiunea condiţionată a lui Vision a scanat amintirile lui White Vision, declanşând amintirile versiunii primordiale, până la anihilarea lui de către Thanos. Într-un moment de claritate, White Vision a declarat:” Eu sunt Vision”, dispărând în neant, lăsând loc de o continuare.

Paul Bettany a ezitat să dezvăluie perspectivele reluării rolului din WandaVision, un serial ce deţine în palmares 23 de nominalizări la Emmy, inclusiv pentru Elizabeth Olsen şi Paul Bettany.

Actorul s-a alăturat recent filmului Here, Robert Zemeckis fiind regizorul şi Eric Roth ocupându-se de scenariu. Acesta o să apară şi în tragicomedia Harvest Moon, produs de acesta şi scris în colaborarea cu Dana Brown. În plus, actorul va juca în piesa Broadway intitulată The Collaboration, apărând şi în lungmetrajul adaptat.

Sursa: Deadline

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns