Prima pagină » William H. Macy se alătură noului film Planeta Maimuţelor

William H. Macy se alătură noului film Planeta Maimuţelor

William H. Macy se alătură noului film Planeta Maimuţelor

Actorul William H. Macy se alătură noului film Planeta Maimuţelor, împreună cu Owen Teague, Freya Allen şi Peter Macon. Wes Ball se va ocupa de cârma regizorală. Intitulat Kingdom of the Planet of the Apes, noul film porneşte un nou capitol în saga Planeta Maimuţelor, reluând acţiunea la mulţi ani după deznodământul din Planeta Maimuţelor – Războiul. Scenariul filmului este scris de Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver, Patrick Aison. Joe Hartwick Jr., Rick Jaffa, Amanda Silver, Jason Reed sunt producătorii, iar Peter Chernin şi Jenno Topping sunt producătorii executivi.

Nu se cunosc detalii despre personajul ce va fi interpretat de William H. Macy.

Saga Planeta Maimuţelor este una dintre cele mai populare francize 20th Century Studios, cumulând peste 1,7 miliarde de dolari pentru încasările internaţionale. Inspirat după romanul scris de Pierre Boulle, prima ecranizare din serie a fost lansată de fostul studio 20th Century Fox în anul 1968, devenind unul dintre cele mai de succes filme de la acea vreme, câştigând o decernare onorifică în cadrul Galei Premiilor Oscar de atunci. A fost urmat de patru filme cu buget mare şi două seriale tv. O adaptare regizată de Tim Burton a fost lansată în 2001, iar rebootul Planeta Maimuţelor – Invazia, a fost urmată de Planeta Maimuţelor – Revoluţie şi de Planeta Maimuţelor – Războiul.

Actorul William H. Macy este un nominalizat al premiilor Emmy pentru interpretarea sa din serialul Shameless. De asemenea, acesta face parte din distribuţia serialului The Dropout/ Cazul Theranos, serial nominalizat al premiilor Emmy.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns