Prima pagină » Zach Galifianakis se alătură filmului live-action Lilo şi Stitch

Zach Galifianakis se alătură filmului live-action Lilo şi Stitch

Zach Galifianakis se alătură filmului live-action Lilo şi Stitch

Actorul Zach Galifianakis a încheiat o înţelegere pentru a se alătura distribuţiei Lilo şi Stitch, adaptarea live-action a celebrului film din 2009.

Regizorul Dean Fleischer Camp, cineastul din spatele filmului animat nominalizat la Oscar, Marcel the Shell With Shoes On, se va ocupa de cârma producţiei live-action, care este intenţionată a fi un proiect de buget mare pe platforma de streaming Disney+.

Povestea hawaiiană explorează legătura dintre o fetiţă singuratică pe nume Lilo care se împrieteneşte cu căţelul extraterestru Stitch, manipulat genetic pentru a fi o forţă de distrugere în masă. Cu asistenţii sociali şi extratereştrii în urma lor, cei doi dezvoltă o legătură de familie care îi ajută să scape din multe buclucuri.

Detaliile rolului jucat de actor sunt ţinute la adăpost.

Studiourile Disney efectuează o varietată amplă de căutari pentru completarea rolurilor Lilo şi a surorii ei mai mari. Creatura Stitch va fi, în mod firesc, o născocire CGI.

Chris Kekaniokalani Bright s-a ocupat de scenariul poveştii. Chris Sanders şi Dean DeBlois s-au ocupat de regia şi scenariul primului film animat. Deşi nu a fost un succes instant, producţia a câştigat o comunitate de fani devotaţi de-a lungul timpului.

Parteneriatul dintre Zach Galifianakis şi Disney simbolizează o revenire la proiectele de studio pentru actor, de la apariţia din Wrinkle In Time, o altă producţie Disney. Actorul comendiant este mai bine cunoscut pentru trilogia The Hangover, pentru filmul Due Date, însă începând din 2010, cariera actorului s-a îndreptat către televiziune, acesta apărând în proiecte precum Baskets de la FX.

Proiectele viitoare ale actorului includ filmul Apple Tv+ The Beanie Bubble, alături de Elizabeth Banks, acţiunea concentrându-se asupra popularităţii jucărillor din anii ’90, cât şi Winner, despre viaţa unui fost denunţător NSA.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns